Ultimate Amiga

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Amos Launcher  (Read 2106 times)

Mikket

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Generic Amiga User
Amos Launcher
« on: April 28, 2016, 06:00:48 AM »

Hi.
I made this launcher based on the great work of Mequa-Wilen-Arosteam.
I hope it works.

http://itek.fi/Amos_Launcher/

Mikko
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 689
  • Offline Offline
  • Posts: 3,492
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: Amos Launcher
« Reply #1 on: June 18, 2016, 10:22:14 AM »

Hi.
I made this launcher based on the great work of Mequa-Wilen-Arosteam.
I hope it works.

http://itek.fi/Amos_Launcher/

Mikko

Very nice, I love it.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

Devine

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Generic Amiga User
Re: Amos Launcher
« Reply #2 on: October 18, 2016, 10:07:21 AM »

This looks nice,thanks :)

When I launch the launcher I select Amos pro. I then get a UAE screen, see screenshot. What should I do here? When I select start I get a screen stating no bootable media found.
« Last Edit: October 18, 2016, 10:09:53 AM by Devine »
Logged

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 828
  • Compile-time wierdo
Re: Amos Launcher
« Reply #3 on: October 19, 2016, 02:28:15 PM »

When I launch the launcher I select Amos pro. I then get a UAE screen, see screenshot. What should I do here? When I select start I get a screen stating no bootable media found.

What HDF are you using?  I can tell you're using the AROS Kickstart but you still need to boot AROS to run Amos under.
Logged
Pages: [1]   Go Up