Ultimate Amiga

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: WinUAE wants an rtg update - How to update  (Read 3222 times)

MadAngus

  • There is no spoon.
  • Site Admin
  • A500
  • ****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 497
  • AMOS Docs / AIAB Dev
    • AIAB (Amiga In A Box)
WinUAE wants an rtg update - How to update
« on: September 06, 2012, 02:44:47 AM »

rtg update

You will nagged by WinUAE to update the Picasso96 rtg library.

Just copy the 'rtg.library' file
form
WinUAE->Amiga Programs
to
AIAB->Hardrives->Workbench->Libs->Picasso96
Replacing the one there.

This will get rid of the nag screen.
Logged
My shadow says otherwise.

MadAngus

  • There is no spoon.
  • Site Admin
  • A500
  • ****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 497
  • AMOS Docs / AIAB Dev
    • AIAB (Amiga In A Box)
Re: WinUAE wants an rtg update - How to update
« Reply #1 on: September 06, 2012, 03:39:24 PM »

@bruceuncle
Moved your post "What exactly have you got WINUAE trying to emulate MadAngus? ..." to the AMOS Manuals / AMOS Pro Resource Kit Project -> Here

The information in your post was more specific to that project. ;)
Logged
My shadow says otherwise.

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ****
  • Karma: 689
  • Offline Offline
  • Posts: 3,491
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: WinUAE wants an rtg update - How to update
« Reply #2 on: September 09, 2012, 11:03:45 PM »

rtg update

You will nagged by WinUAE to update the Picasso96 rtg library.

Just copy the 'rtg.library' file
form
WinUAE->Amiga Programs
to
AIAB->Hardrives->Workbench->Libs->Picasso96
Replacing the one there.

This will get rid of the nag screen.

Aye, thats the way to do it, bit annoying, but once its done once, its fine. Maybe I could update the file on the distro once I get round to updating the AIAB page.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

MadAngus

  • There is no spoon.
  • Site Admin
  • A500
  • ****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 497
  • AMOS Docs / AIAB Dev
    • AIAB (Amiga In A Box)
Re: WinUAE wants an rtg update - How to update
« Reply #3 on: September 10, 2012, 08:13:41 AM »

You'll need to need to link the r10.5 version to the page as well as update the distro. ;)

AIAB was the first desktop replacement I used when I first used winUAE, I loved it then and I love it now :-*.

I'm going to be playing around with AIAB as I go along. I'll update you to new versions of the addons I add and any problems I came across and any fixes of course.
Logged
My shadow says otherwise.

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ****
  • Karma: 689
  • Offline Offline
  • Posts: 3,491
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: WinUAE wants an rtg update - How to update
« Reply #4 on: September 11, 2012, 11:05:46 PM »

You'll need to need to link the r10.5 version to the page as well as update the distro. ;)

AIAB was the first desktop replacement I used when I first used winUAE, I loved it then and I love it now :-*.

I'm going to be playing around with AIAB as I go along. I'll update you to new versions of the addons I add and any problems I came across and any fixes of course.

Same for me, when I started using UAE back in 1999.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

Neil79

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 31
  • Generic Amiga User
Re: WinUAE wants an rtg update - How to update
« Reply #5 on: September 30, 2012, 10:16:44 PM »

Downloaded the latest aiab-r10.51-wip-20120928 and it still nags about the 'rtg.library' file :)

Easy fix though reading the thread
Logged

MadAngus

  • There is no spoon.
  • Site Admin
  • A500
  • ****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 497
  • AMOS Docs / AIAB Dev
    • AIAB (Amiga In A Box)
Re: WinUAE wants an rtg update - How to update
« Reply #6 on: September 30, 2012, 10:23:01 PM »

Ah the early days of rework, onto the priority todo list.

What is it they say, it will get worse before it get's better. ;D
Logged
My shadow says otherwise.
Pages: [1]   Go Up
  • Ultimate Amiga >
  • Forum >
  • Ultimate Amiga Emulation >
  • A.I.A.B (Amiga In A Box) (Moderators: FOL, MadAngus) >
  • WinUAE wants an rtg update - How to update